Fashion

Outfit de toamnă

Ei bine a venit momentul să creez primul post de modă. Mi-am luat inima in dinți și am zis: acum este momentul! De ce neapărat de modă? Pentru că îmi plac culorile, palariile, gențile și accesoriile. De multi ani am o pasiune pentru pălării și haine, mai ales pentru cele second hand. Cred că au trecut aproape 9 ani de când am început sa colecționez pălării și nu oricum.

Pasiunea mea pentru pălării are o istorie și aceasta o datorez bunicului meu. El mi-a dărut prima palarie. Era neagră, simplă și de calitate. I-am cerut permisiunea să o probez, să vad cum imi șade. Ulterior mi-a daruit-o, spunându-mi că e moștenirea ce o voi primi. Ei bine așa a început totul ca și o joacă.

Astăzi este despre culori: bej deschis, capuccino, maro, gri, vișiniu, bordo,arămiu cele mai frumoase culori de toamnă. Anul acesta bejul palid ne-a asaltat pretutindeni: Instagram, Pinterest, Facebook.

Accesoriile pot face diferența între un outfit remarcabil și unul obișnuit

Bijuteriile pot fi purtate în funcție de anotimp. Vara putem purta bijuterii colorate, fine și de asemenea de fantezie. Aurul și argintul sunt mai ușor de accesorizat toamna sau iarna.

Palaria, o completare a personalității

Pentru mine, pălăria este un accesoriu esențial, un semn al eleganței și al distincției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *